Menu

Content

Proteica

proteticaEste metoda prin care dintii care va lipsesc sunt inlocuiti cu altii, artificiali – pentru un zambet la fel de natural. Sunt acele proteze care pot fi fixe (coroane dentare, punti dentare, dispozitive corono-radiculare sau pivoti, fatete etc.) sau mobile (proteza parțiala sau totala, proteza scheletizata, proteze elastice etc.).

In general, cabinetul nostru acopera tot spectrul de lucrari protetice, de la cele mai simple, cum ar fi coroanele provizorii acrilice, aplicate pe dintii proaspat slefuiti, trecand prin lucrari definitive semifizionomice, metalo-acrilice, metalo-ceramice, si pana la lucrari total fizionomice: metalo-ceramice, ceramica presata si din ceramica pe zirconiu etc.
De asemenea, realizam toate tipurile de proteze mobile: proteze partiale si totale acrilice, proteze scheletizate pe capse, culise, ruptori de forța.

Recuperarea radacinilor se face fie prin intermediul dispozitivelor corono-radiculare (DCR sau popular “pivoti”) confecționate in laboratorul de tehnica dentara din aliaje metalice sau prin metode moderne, folosind dispozitive calibrate din fibra de carbon sau fibra de sticla mult mai elastice, protejand astfel radacina impotriva fracturilor accidentale provocate de dispozitivele clasice metalice.

Ranking English Bookmakers Artbetting.net
Ламперия от ЕМСИЕН-3

Cum ne poti gasi?

Strada Stefan Greceanu,

Bloc J3, Etaj 1, Apartamet 6,

Ploiesti, Prahova, Romania

Cauta-ne pe Facebook

Дюшеме от emsien3.com