Menu

Content

Turism Stomatologic

d9e6b518f90ce7debd975ebda824d7ecTurismul medical pe Valea Prahovei

Raportul optim intre pretul platit si gradul de pregatire profesionala al expertilor nostri joaca un rol decisiv in alegerea strainilor de a se trata in Romania. Un alt motiv pentru care atragem pacienti din afara tarii este usurinta cu care pot stabili consultatii cu medici specialisti. „Am avut pacienti din Canada, Anglia, SUA, Elvetia, Italia sau Franta, care au venit in clinicile noastre pentru ca doreau sa obtina un raspuns intr-un timp cat mai scurt.
Turismul medical este un produs utilizat tot mai des la nivel mondial insa insuficient exploatat in Romania. Avem potential de afirmare pe plan international pe anumite tipuri de servicii medicale (balnear, recuperare, anti-imbatranire, stomatologie, oftalmologie, chirurgie estetica, etc) care pot fi integrate in pachete turistice atractive, astfel incat cetateni ai altor state sa aleaga tara noastra pentru calitatea serviciilor, preturile scazute si posibilitatile de recuperare si relaxare.

Serviciile de turism medical sunt o combinatie prestabilita intre servicii medicale si servicii de turism atunci cand acestea sunt oferite spre vanzare la un pret global si atunci cand aceste prestatii depasesc 24 de ore.
Turismul medical este o nisa extrem de rentabila, datorita diversificarii serviciilor propuse. Turismul medical, cel mai dinamic sector de calatorii la nivel global, cu o rata de crestere estimata la 30% anual.

Cel mai adesea insa turismul medical sta sub semnul nevoii. Indisponibile acasa, aparatura de ultima generatie si instrumentele sofisticate, care ajuta la stabilirea unui diagnostic corect si sunt imperativ necesare pentru a duce la bun sfarsit o operatie complicata, reprezinta principalale motive pentru care ne deplasam la clinicile din strainatate.

Ranking English Bookmakers Artbetting.net
Ламперия от ЕМСИЕН-3

Cum ne poti gasi?

Strada Stefan Greceanu,

Bloc J3, Etaj 1, Apartamet 6,

Ploiesti, Prahova, Romania

Cauta-ne pe Facebook

Дюшеме от emsien3.com