Servicii pentru urgențe stomatologice

Orice durere resimțită la nivelul organismului este neplăcută și poate cauza o stare de disconfort. Însă atunci când întâmpini o durere de dinți sau de măsea, cu siguranță că îți dorești să rezolvi cât mai degrabă problema respectivă. Dacă o astfel de durere survine în timpul programului de lucru al medicului tău stomatolog sau al altor medici stomatologi, atunci poți găși o rezolvare cât de cât rapidă. Însă ce faci atunci când o astfel de problema de natură stomatologică apare în afară programului unui cabinet stomatologic?

La Cabinet stomatologic Dr. Diana Pop oferim pacienților servicii pentru urgențe stomatologice. Aceste servicii își doresc să vină în întâmpinarea nevoilor pacienților care au probleme stomatologice și care nu reușesc să ajungă la medicul stomatolog fie din cauza programului foarte încărcat, fie datorită orei la care au apărut problemele dentare. Tratamentele oferite în cadrul acestor servicii de urgențe stomatologice sunt realizate în mod profesionist.

Promptitudinea este cuvântul care descrie cel mai bine modul în care răspundem solicitărilor venite din partea pacienților care au nevoie imediată de un tratament stomatologic. Indiferent dacă vorbim despre durerile de dinți, fracturile dentare sau alte tipuri de traumatisme la nivelul danturii, suntem pregătiți pentru a răspunde imediat acestor solicitări pentru a rezolva cât mai eficient și în cel mai scurt timp problema pacientului care apelează la serviciile noastre.

Dispunem de echipamente și aparatură moderne, menite a ne facilita sarcina de a scăpa pacientul de dureri, disconfort sau de problemele dentare cu care se confruntă. În situațiile în care ai nevoie de rezolvarea imediată a unei probleme stomatologice la o ora târzie sau într-o zi de weekend, trebuie să știi că putem acoperi o gama diversificată de probleme de natură stomatologică.

Printre acestea putem aminti aplicarea de pansament devitalizant calmant, tratamentul cu antibiotic, incizia în caz de abces dentar, efectuarea drenajului endodontic, aplicarea de hidroxid de calciu, cimentarea coroanelor și a punților, realizarea unei extracții dentare sau efectuarea unei extracții de molar de minte inclus.

Avantajele serviciilor de urgențe stomatologice

Atunci când ai la dispoziție posibilitatea de a beneficia de serviciile de urgențe stomatologice poți să ai parte de anumite avantaje. Un prim avantaj poate fi faptul că vei rezolva rapid problema cu care te confrunți sau vei putea scapă de durerea de dinți.

Un al doilea avantaj este faptul că nu va trebui să aștepți ore sau chiar zile pentru a rezolva problema dentară. Tot un avantaj este și faptul că vei putea avea parte de expertiză vastă și de experiență îndelungată a unor medici stomatologi care au efectuat tratamente pentru foarte mulți pacienți.

 

Având în vedere experiență și pregătirea în domeniul medicinei dentare, la Cabinet stomatologic Dr. Diana Pop poți beneficia de servicii complete în domeniul medicinei dentare în orice moment în care întâmpini o urgență. Tot ceea ce trebuie să faci în acest sens este să ne contactezi și vom căuta să răspundem cu promptitudine solicitării venite din partea fiecărui pacient. Nu ezita să ne contactezi în eventualitatea unei urgențe stomatologice.